ISO HACCPΣχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, εφαρμόζουμε συστήματα διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων συμφώνα με τις αρχές HACCP. Ερχόμαστε στο χώρο σας και επιλεγούμε μαζί το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που είναι κατάλληλο για εσάς. Στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων, δηλαδή η επίτευξη προϊόντων διατροφής ασφαλών για την υγεία του καταναλωτή.

Σύνταξη υγειονομικών αρχείων επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών

Από τις 8-10-2012 ισχύει η νέα υγειονομική διάταξη 96967/8-10-2012. Σύμφωνα με την διάταξη αυτή κάθε κατάστημα τροφίμων και ποτών πρέπει να τηρεί τα παρακάτω υγειονομικά αρχεία.

• Αρχείο Προσωπικού
• Αρχείο Νερού
• Αρχείο Καθαρισμού - Απολύμανσης
• Αρχείο Απεντόμωσης - Μυοκτονίας
• Αρχείο Θερμοκρασιών
• Αρχείο Πρώτων υλών και Προμηθευτών

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σύνταξη αυτών των αρχείων.