Αποκτήστε τα ειδικά φιδοαπωθητικά

 Mε ένα τηλεφώνημα στα 2541062033, 6972256379. Δωρεάν μεταφορικά εντός Ξάνθης!

Είδατε φίδι στον κήπο σας ή στην αυλή σας; Φοβάστε την εισβολή φιδιών στο χώρο σας;

     Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Με τα ειδικά φιδοαπωθητικά σκευάσματα που διαθέτουμε, θα κρατήσετε τα φίδια μακριά από τον χώρο σας. Είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και εντελώς ακίνδυνα για παιδιά και κατοικίδια ζώα.

 

Διαθέτουμε δύο τύπους:

Απωθητικό σε κόκκους.

    Το απωθητικό αυτό αποτελείται από μικρούς κόκκους και είναι κατάλληλο για να προστατέψουμε χώρους που περιβάλλονται από χώμα ή έδαφος. Διασπείρεται γύρω από τον χώρο ή το κτίσμα που θέλετε να προστατέψετε ώστε να μην εισέλθουν τα φίδια στο χώρο αυτό. Η συσκευασία των 800 gr αρκεί για 60 μετρά γραμμής γύρω από το χώρο σας. Η διάρκεια απώθησης είναι 6 μήνες. Δεν επηρεάζεται από τις βροχές.

 

Απωθητικό υγρό.

     Αυτό είναι κατάλληλο για όλα τα δάπεδα (μπετόν, πλακάκια, κλπ.) Ψεκάζεται γύρω από το χώρο που θέλετε να προστατέψετε (περιέχει αντλία ψεκασμού). Η συσκευασία του 1 λίτρου αρκεί για 50-60 μέτρα γραμμής γύρω από το χώρο σας. Η διάρκεια απώθησης είναι 3 μήνες.Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρότι δεν επηρεάζεται από την βροχή, μπορεί να ξεπλυθεί από δυνατή βροχόπτωση ή από ποτιστικό λάστιχο. Στην περίπτωση αυτή ο ψεκασμός πρέπει να επαναληφθεί.